Tur Bucuresti Romania Tur Transilvania Romania Transfer Otopeni
REZERVA ACUM!

Inchirieri Masini Bucuresti la cel mai mic pret din Bucuresti suna acum si rezerva un autoturism la : +40 763 398 641Confortul si siguranta dumneavoastra sunt foarte importante pentru noi. Din acest motiv, prin serviciul de inchirieri auto Bucuresti va punem la dispozitie autoturisme noi, climatizate si dotate cu cele mai noi sisteme de siguranta. Mai mult, pentru un plus de confort va livram masinile la adresa dorita pe raza Municipiului Bucuresti. Calatoriti cu copiii? Siguranta nu are pret de aceea beneficiati de scaunul auto gratuit. Toate masinile sunt dotate cu anvelope de sezonServiciul de inchirieri masini Bucuresti oferit de compania noastra dezvolta o flota de masini din toate gamele de autoturisme.Rezervati-va masina in 3 minute. Utilizati modulul de rezervari online si aplicati serviciul de inchirieri masini. Puteti plati masina la preluare.Pentru a veni in intampinarea nevoilor de transport ale clientilor nostri am dezvoltat servicii suplimentare care includ inchirieri auto cu sofer, transferuri de si din aeroport, transferuri in Bucuresti sau in Romania. Doriti sa inchiriati o masina pentru excursia planificata, dar fara grija sofatului? Alegeti serviciul de inchirieri auto cu sofer si savurati calatoria.


www.rentacardaco.ro face tot posibilul ca serviciile de inchirieri masini oferite sa fie ireprosabile, atat in materie de inchirieri auto, cat si in celalalte domenii de activitate. Oferta noastra de inchirieri masini Bucuresti este variata. Incercam sa acoperim toata gama de autovehicule, de la cele cu cutie manuala si automata, pana la Suv-uri si chiar luxury.


Incercam sa ne fidelizam clientii oferindu-le discounturi de pana la 10% din pretul masinii, in cazul in care inchiriaza de mai multe ori de la societatea noastra.