Tur Bucuresti Romania Tur Transilvania Romania Transfer Otopeni
REZERVA ACUM!

Rent a Car Bucuresti de la 18 euro/zi suna si rezerva un autoturism la: +40 763 398 641O companie de Rental Cars in Bucuresti cu o experienta de peste 10 ani va ofera autoturisme de clasa mica pana la clasa de lux.  • Transfer aeroport (Transfer Business) 30 euro (1-3 pers) Mercedes C Klasse si 60 euro (4-7 pers) Mercedes Vito.
  • Inchirieri masini cu sofer cu doar 1 euro/km.
  • Circuit turistic atat in Bucuresti cat si in tara.
  • Inchirieri Mercedes C Klasse, E Klasse, VW Touareg, Hyunday XI55 cu sofer la ocazii speciale si evenimente.


Masinile inchiriate de la www.rentacardaco.ro sunt dotate corespunzator pentru fiecare anotimp.DACO Rental Cars va ofera cele mai mici preturi de rent a car de pe piata de Rental Cars. Preturile sunt exprimate in euro si includ toate taxele si asigurarile, fara costuri ascunse. Orice inchiriere trebuie sa respecte termenii si conditiile afisate pe site.


www.rentacardaco.ro face tot posibilul ca serviciile de Rental Cars oferite sa fie ireprosabile, atat in materie de rent a car, cat si in celalalte domenii de activitate. Oferta noastra de rent car este variata. Incercam sa acoperim toata gama de autovehicule, de la cele cu cutie manuala si automata, pana la Suv-uri si chiar luxury.


Incercam sa ne fidelizam clientii oferindu-le discounturi de pana la 10% din pretul masinii, in cazul in care inchiriaza de mai multe ori ce la societatea noastra. Puteti sa va alegeti masina pe care doriti sa o inchiriati, fie din formularul de pe prima pagina "rezerva acum" sau de pe pagina destinata Rezervari online. Alegeti masina pe care doriti sa o inchiriati.


Dupa ce terminati de completat apasati rezerva, si o sa fiti contactat in scurt timp pentru confirmarea rezervari.

Va multumim ca ati ales Rental Cars Bucuresti DACO